Bane Ivanović posetio FK „1. maj“ Ruma

0

Legendarni srpski fudbaler, rekorder po broju nastupa u reprezentaciji(105), Branislav Ivanović, prvotimac ruskog Zenita, posetio je FK „1 maj“, poklonivši rumskom srpskoligašu sportsku opremu za mlađe kategorije.

Srpski fudbaler, rodom iz Sremske Mitrovice, bio je veliki prijatelj rumskog internacionalca Milorada Popovića, koji je fudbalsku karijeru započeo u „1. maju“.

„Na inicijativu Miloradovog kuma Jovana došao sam u Rumu. Milorad nije bio samo moj saigrač u OFK Beogradu, bio je moj veliki drugar i to je čovek koji mi je ostao u jako lepom sećanju. Drag i blizak, zato mi je drago što sam danas ovde i što na neki simboličan način mogu da pomognem. Nadam se da se deci oprema sviđa, kod nas u fudbalu je to potrošni materijal koji je uvek potreban. Svi znaju da smo kao narod talentovani, najvažnije je da deca nisu na ulici, da se bave sportom, da se pravilno razvijaju, svako od nas ima svoj put i ja se nadam da će neko od ove dece naći svoj put ka zvezdama“, poručio je Ivanović, koji je pored dresova, trenerki, mlađim kategorijama donirao lopte i druge sportske rekvizite.

U ime „1. Maja“ proslavljenom fudbaleru se zahvalio član uprave kluba Jovan Vukanac.

„Zahvaljujemo se našem reprezentativcu, on je igrom slučaja bio jako dobar prijatelj čoveka koji je ponikao u 1.maju, po kome se zovu i naše tribine – Milorad Popović, na taj način sam došao u kontakt sa njim. On se odmah odazvao pozivu, javio se čim je došao iz Moskve, ovo će nama puno značiti, deci trenerima, samom klubu, mi smo klub u razvoju, sa tendencijom da napredujemo, ovo nam puno znači“, istakao je Vukanac.

Veliki broj podeljenih autograma, zajedničkih fotografija obeležio je dolazak Baneta Ivanović u Rumu, a nekadašnji dugogodišnji prvotimac Čelzija igrao je fudbal i sa pionirskom selekcijom „1. maja“.

Podeli.

Ostavite komentar

12 + one =