Čišćenje divlje deponije u Klenku

0

Azerbejdžanska kompanija Azvirt, angžovana na izgradnji novog auto – puta Novi Sad – Ruma – Šabac, odlučila je da konkretnim, ličnim primerom ukaze na vaznost društveno odgovornog poslovanja.

Naime, kompanija Azvirt je zajedno sa podizvođačima na izgradnji auto-puta, krenula u besplatnu akciju čišćenja divlje deponije u Klenku, koja se nalazi tik uz put M-21.

Inicijativu Saveta MZ Klenak i lokalne samouprave su rado podržali, kaze Vladan Vulić, član Saveta MZ Klenak i dodaje da je ova divlja deponija specifična iz razloga što se nalazi pored magistralnog puta M-21, te da mahom smeće bacaju nesavesni građani koji nisu sa teritorije naše opštine.

“Zahvaljujemo se kompaniji Azvirt što su preduzeli konrektnu akciju, i to besplatno, da očiste divlju deponiju nastalu za vrlo kratko vreme. Pokazali su delom da imaju sluha za lokalne stvari i da su spremni da pomognu u rešavanju problema”, rekao je Vulić.

Opština Ruma je pored postavljanja, eko tabli uputila i apel građanima da smeće odlazu na propisanim mestima kako bi posao olakšali komunalnim službama, ali pre svega u svrhu zaštite životne sredine.

Podeli.

Ostavite komentar

two × 3 =