Firma “Roloplast Mošić” traži radnike

0

Usled povećanja obima posla firma “Roloplast Mošić” u potrazi je za radnicima.

Firma koja može da se pohvali decenijama postojanja, vrednog rada, znanja kao i proizvodima koji su postali sinonim za kvalitet raspisala je oglas za zaposlenje 20 novih radnika i to na sledećim pozicijama:

Pet radnih mesta u proizvodnji PVC prozora i vrata
Pet radnih mesta u proizvodnji aluminijumske stolarije
Pet radnih mesta u proizvodnji roletni
Pet radnih mesta na utovaru i istovaru robe

Kompanija “Roloplast Mošić” postoji još od 1963. godine, a bavi se proizvodnjom velikog broja proizvoda vrhunskog kvaliteta: lamelice i kutije za unutrašnje roletne, prateći elementi potrebni u finalizovanju roletni, kao i cevi za plastenike, lamperija, ograde različitih dimenzija i dizajna, garnišne i podprozorske daske.

Sa iskustvom u ekstruziji od 1985. pripada vodećim proizvođačima čije se poslovanje zasniva na ekstruziji od tvrdog PVC materijala i brizganih elemenata od ABS-a.

Nove investicije kompanije usmerene su paralelno u dva sektora – tehnologiju i skladišteni prostor, a najveći akcenat stavljen je na proizvodnju.

U novoj proizvodnoj hali od 2000 m2 svakodnevno se u tri smene proizvodi roba od tvrdog PVC materijala. Zbog povećanih kapaciteta i novih proizvoda, trgovinska politika orijentisana je ka izvozu.

Vaš CV možete poslati na branko.mosic@roloplastmosic.rs

Više informacija mozete dobiti na broj telefona: 065/55-22-522

Podeli.

Ostavite komentar

four × one =