Dvoje Rumljana u reprezentaciji

0

Savate klub „Ruma“ bio je domaćin proteklog vikenda Prvenstva Srbije za mlađe juniore u asu savateu, a ovo takmičenje je ujedno bilo i izborno za Svetsko prvenstvo koje će se održati u našem gradu od 1-3. jula 2021. godine.

Rumljani su osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Zlatne medalje i plasman u reprezentaciju Srbije izborili su Anastasija Ikonić do 60kg i Jovan Teodorović do 75kg, dok je Nebojši Petroviću pripala srebrna medalja.

Takmičenje je održano uz sve mere bezbednosne zaštite preporučene od kriznog štaba i Vlade Republike Srbije – Ministarstva omladine i sporta bez publike, uz obavezne zaštitne maske za sve učesnike sve vreme takmičenja, merenje temperature za sve učesnike, dezinfekciju borilišta svakih sat vremena, dezo barijere i medicinsku kontrolu. Svi učesnici su bili osigurani i takmičenje je proteklo bez incidenta.

Savate boks klub „Ruma“ uputio je zahvalnost ustanovi Sportski centar „Ruma“ i osoblju na saradnji, pokrovitelju Opštini Ruma, Savezu Sportova Opštine Ruma i Vladi Republike Srbije – Ministarstvu omladine i sporta na pokroviteljstvu, medicinskoj službi Doma zdravlja „Ruma“, obezbeđenju „Nintel“ iz Sremske Mitrovice, Savate savezu Srbije na tehničkoj organizaciji, hamburgeriji „Panta“ na dostavljenoj hrani za sudije i službena lica i svim sportistima na saradnji.

Podeli.

Ostavite komentar

16 − nine =