Mitrovčanin uzeo milion dolara na pokeru

0

Jedan od najboljih srpskih pokeraša, jeste Miloš Škrbić, poreklom iz Sremske Mitrovice, još jednom je postigao veliki uspeh na Svetskom šampionatu.

Škrbić je krajem prošle godine zauzeo drugo mesto na Svetskom poker turniru u Las Vegasu i tako uprihodio nešto više od milion dolara. Samo takmičenje u hotelu „Belađo“ trajalo je pet dana.

Pokeraška igra ni malo nije laka; pored „ledenog lica“ treba imati smirenost, koncentarciju, znanje i lukavost.

Prema pisanju beogradskog Kurira, pre samo nekoliko dana Miloš Škrbić je ponovo postigao veliki uspeh na Svetskom šampionatu (WSOP) isto u Las Vegasu kada je stigao do finalnog stola.

Tu je doduše ispao prvi i kao deveti okončao učešće na ovom renomiranom turniru. I pored te rane eliminacije, uspeo je opet da osvoji čak milion dolara.

Odmah po okončanju i eliminacije sa turnira Škrbić se obratio javnosti:

– Pokušao sam to da uradim za Srbe. Znam da me mnogi podržavaju, nadao sam se da ću da pobedim. Nije do mene, to je sve što mogu da kažem. Hvala svima na podršci.

Iako se pokazao kao sjajan igrač, ipak je relativno brzo završio učešće na finalnom stolu.

– Nisam siguran da ću ponovo doći da igram, planirao sam da energiju uložim u kompaniju koju vodim. To je veliki projekat na kome radim, verovatno da se vratim „keš igrama“. Teško da ću igrati turnire. Više volim da igram partije u novac, to mi više ležim, mislim da tu treba više veštine.

Podeli.

Ostavite komentar

twenty − 18 =