Mitrovica obezbedila besplatan prevoz za starije od 65 godina

0

Lokalna samouprava u Sremskoj Mitrovici je produžila mogućnost besplatnog prevoza za penzionere i za sva lica starija od 65 godina u gradskom i prigradskom prevozu putnika i u toku 2021. godine.

Povlastice za besplatnan prevoz u gradskom i prigradskom saobraćaju, sugrađani stariji od 65 godina, mogu da dobiju na posebnom šalteru za ovu namenu na gradskoj autobuskoj stanici „Sirmijumbusa”. Potrebno je da dođu sa očitanom ili fotokopiranom ličnom kartom, fotografijom, a penzioneri i sa poslednjim čekom penzije.

„Penzioneri sa jednom fotografijom veličine za ličnu kartu i poslednjim čekom od penzije treba da odu kod prevoznika „Sirmijumbus” na autobuskoj stanici i dobiće pokaznu kartu za prevoz za celu 2021. godinu. To se odnosi i na lica starija od 65 godina, koja takođe treba da sa sobom ponesu ličnu kartu i jednu fotografiju formata kao za ličnu kartu i dobiće besplatnu kartu za gradski i prigradski prevoz” – potvrdio je i Dimitrije Vlajić, saobraćajni inspektor Gradske uprave za saobraćaj.

Podeli.

Ostavite komentar

1 × four =