Nove protivepidemijske mere tokom vikenda ispoštovane od strane ugostitelja

0

Nove mere tokom vanredne situacije izazvane epidemijom virusa kovid 19 Kriznog štaba Grada koje su važile tokom nastupajućeg vikenda su u potpunosti ispoštovane. Usklađene su sa merama Republičkog kriznog štaba i odnosile su se na skraćenje radnog vremena ugostiteljskih objekata, tržnih centara itd. Ovi objekti radili su samo do 14 sati u subotu i nedelju.

27. i 28. februara, radno vreme objekata u kojima se obavljala delatnost u oblasti trgovine na malo, ugostiteljskih objekata, tržnih centara, pijaca, kladionica, kockarnica, kao i objekata u oblasti sporta i rekreacije: teretane, fitnes-centri, bazeni, baloni za fudbal, košarku, tenis i bilo koji drugi rekreativni sport, kao i igraonice, ograničava se tako da su navedeni objekti mogli da rade od 6 do 14 časova. Zakazani sportski događaji, pre donošenja mera, mogu se sprovesti po po planu, poštujući sve zdravstvene mere.

U svim objektima se moraju poštovati mere koje se odnose na maksimalan broj lica u objektu, nošenje zaštitnih maski, poštovanje fizičke distance i upotrebu dezinfekcionih sredstava.

Podeli.

Ostavite komentar

three × 4 =