Pobeda stonotenisera Podrinja

0

Peto kolo Vojvođanske A stonoteniske lige.STK „Podrinje“ (Mačvanska Mitrovica) — STK „Partizan 2“ (Šid).Rezultat 4:0. Sudija na meču Zoran Petrović.
Nastavlja se prvenstvo koje je prekinuto krajem prošle godine zbog virusa Korona.Ekipa Podrinja i tokom ove pauze redovno je trenirala što pokazuje i sam meč protiv ekipe iz Šida koju su dobili ubedljivim rezultatom.U sva četiri meča pobedili su i to tako što su svoje protivnike savladali u svim setovima.
Vlada Čupić je bio bolji od Alekse Vačeka u prvom meču /11:9/ – /11:6/ – /11:8/.Danko Ilić savladao je u drugom meču Nemanju Dobrijevića /11:9/ – /11:8/ – /11:4/.

Dragan Vuletić je u trećem meču lako savladao Mihajla Vačeka /11:3/ – /11:8/ – /11:4/.U četvrtom meču u dublu, Vlada Čupić i Dragan Vuletić, bili su ubedljivo bolji od Alekse Vačeka i Nemanje Dobrijevića /11:8/ – /11:8/ – /11:4/.
Ovom pobedom stonoteniseri iz Mačvanske Mitrovice i dalje se nalaze pri vrhu na tabeli.U sledećem kolu ekipa Podrinja domaćin je Novosadskoj ekipi „Ćurčić“.

Ozon.rs

Podeli.

Ostavite komentar

five × 2 =