Predsednica Opštine Ruma obišla vašar i podelila paketiće mališanima u Dobrincima

0

Predsednica Opštine Ruma, sa svojim saradnicima obišla je rumski vašar i porazgovarala sa prisutnim građanima.

Prateći trenutnu epidemiolosku situaciju u našoj opštini, zajedno sa svojim saradnicima odlučila sam da se 3. januara 2022. godine održi tradicionalni vašar. Danas sam posetila rumski vašar i tom prilikom porazgovarala sa prisutnim građanima, te zaključila da su posetioci veoma zadovoljni i da su meštani Srema jedva dočekali održavanje vašara kako bi mogli da trguju i kupe sve ono što im je potrebno, ali isto tako kako bi sreli poznanike i prijatelje i porazgovarali uz dobru hranu i piće.Tradicionalno, svakog trećeg u mesecu veliki broj kupaca, nakupaca i prodavaca iz cele Srbije dolazi u Rumu kako bi izložili svoju robu, zanatske proizvode i stoku na vašaru koji je po svojoj tradiciji i veličini poznat i izvan granica Srbije. – napisala je predsednica na svom Instagram profilu.

Nakon posete i obilaska vašara, predsednica je obišla i Dobrince gde je nastavljena podela novogodišnjih paketića najmlađima. Kao što je ranije najavljeno, svako dete do 10 godina u rumskoj opštini dobiće novogodišnji paketić.

Zajedno sa saradnicima obišla je i ovo selo gde je u fiskulturnoj sali osnovne škole podeljeno čak 180 paketića za decu iz ovog sela.

Podeli.

Ostavite komentar

19 − 7 =