RADOVI U TOKU: Posle više od četiri decenije radovi na rekonstrukciji fiskulturne sale u Vrdniku

0

U Osnovnoj školi “Milica Stojadinović Srpkinja” u Vrdniku su u toku radovi na sanaciji i rekonstrukciji fiskulturne sale. Posle nešto više od četiri decenije, počelo je da se radi na poboljšanju, do sada, loših uslova za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja.

Polovinom prošle godine školi su odobrena sredstva u iznosu od 10,9 miliona dinara od Uprave za kapitalna ulaganja i uz pomoć lokalne samouprave koja je izradila projekat. Učenici su trenutno uskraćeni za praktični deo nastave, ali će to biti nadoknađeno kada se stvore uslovi za to, a trenutno časove pohađaju u učionicama gde se radi na teoriji sporta.

–Nastava za fizičko vapitanje održavala se u izuzetno lošim uslovima, ali ćemo konačno taj problem rešiti i naša deca će od proleća imati novi prostor za bavljenje sportom, zbog čega se izuzetno radujem, rekao je Goran Žugić direktor OŠ “Milica Stojadinović Srpkinja”.

Rok za završetak radova bio je 60 dana, ali su zbog niskih temperatura u januaru radovi bili na kratko obustavljeni, te se očekuje da će početkom aprila radovi biti gotovi.

Podeli.

Ostavite komentar

2 × two =