Dvadesethiljaditi vakcinisani u Sremskoj Mitrovici

0

Naš sugrađanin koji je dvadesethiljaditi vakcinisani dobio je već i drugu dozu vakcine. Vakcinisan je na punktu u Poslovno-sportskom centru „Pinki”. Gradonačelnica Svetlana Milovanović i lično se uverila da se on oseća dobro i uručila mu paket vitamina. Ukupno je vakcinisano više od 24.000 Mitrovčana.

Masovna vakcinacija građana protiv virusa kovid 19 protiče uredno i još uvek vlada veliko interesovanje Mitrovčana za imunizaciju. Na punktu u Poslovno-sportskom centru „Pinki” danas je primio drugu dozu vakcine naš sugrađanin koji je dvadesethiljaditi vakcinisani.

Gradonačelnica Svetlana Milovanović i lično se uverila da se on oseća dobro i da nije bilo nikakvih neželjenih reakcija. Uručila mu je paket vitamina i vaučer za pregled.

„Gospodin Filipović je dvadesethiljaditi Mitrovčanin koji se vakcinisao, a danas i revakcinisao protiv kovida 19. Poklon koji smo mu uručili je samo mali znak pažnje zato što je pokazao svoju odgovornost, ne samo on nego i čitava njegova porodica, u ovoj situaciji. Danas imamo nešto više od 24.000 vakcinisanih naših sugrađana, tako da kada dostignemo neki limit od 30.000 već će biti malo lakše. Hoću da kažem da se vidi da vakcinacija i poštovanje mera u ovom periodu, donose određene rezultate tako da pozivam i sve one sugrađane koji se nisu do sada vakcinisali, da to uvek mogu učiniti ovde u Hali svakim danom do 8 sati uveče”, rekla je gradonačelnica Milovanović.

Svi zainteresovani Mitrovčani mogu i dalje da prime vakcinu svakog radnog dana i vikendom od 8 do 20 sati, na vakcinalnom punktu u Poslovno-sportskom centru „Pinki”.

SirmiumInfo.rs

Podeli.

Ostavite komentar

1 × one =