Mitrovčanima topli radijatori

0

Javno komunalno preduzeće „Toplifikacija” izvršilo je sve neophodne pripreme za grejnu sezonu i radijatori su topli već od juče. Svetlana Milovanović gradonačelnica Sremske Mitrovice i Slavko Sladojević direktor JKP „Toplifikcija” sa saradnicima obišli su kotlarnicu na Starom mostu.

Javno komunalno preduzeće „Toplifikacija” uvek je spremno da se sa grejanjem počne i ranije ukoliko to bude potrebno, kao što je to ove godine. Tokom leta urađene su sve pripreme za grejnu sezonu. Svetlana Milovanović gradonačelnica Sremske Mitrovice sa saradnicima i Slavko Sladojević direktor JKP „Toplifikcija” obišli su danas Kotlarnicu JKP „Toplifikacije” na Starom mostu.

Svetlana Milovanović gradonačelnica Sremske Mitrovice rekla je tokom obilaska: „Nakon izveštaja Javnog komunalnog preduzeća „Toplifikacija” u kojem kažu da je urađena provera sistema daljinskog grejanja, da su izvršili i tople i hladne probe kao i remont možemo doneti odluku da grejna sezona može da počne, odnosno već od jutros naši sugrađani koji se greju putem daljinskog grejanja mogu da primete da su radijatori topli. U prilogu toj činjenici govori i atmosferska temperatura koja je u opadanju. Kako smo dobili informaciju iz „Toplifikacije” energenata ima dovoljno i nadamo se da će ovo biti jedna dobra grejna sezona.”

Sistem daljinskog grejanja JKP „Toplifikacije” koristi 3400 stanova, poslovnog prostora ima oko 80 000 kvadrata, a ukupno površina koja se greje iznosi oko 240 hiljada kvadrata poslovnog i stambenog prostora.

Podeli.

Ostavite komentar

twenty + 11 =