Mitrovčanke nerešeno sa Petrovaradinom

0

Petrovaradin 25. septembar.

Prvo kolo Prve super „B“ ženske rukometne lige Srbije.

ŽRK „Petrovaradin“ — ŽRK „Srem“.

Rezultat: 20:20 (10:13)

Sudije: Tošković Velimir iz Nove Pazove i Avramović Sreten iz Stare Pazove.

Delegat – Mitrović Slavoljib iz Lazarevca.

Na utakmicu Prvog kola obe ekipe ušle su veoma napeto i nervozno pa je i mali broj pogodaka na ovom meču pokazatelj jake igre u odbrani a manje efikasne u napadu.

U prvom poluvremenu ekipa Srema imala je od samog starta blago vođstvo u golovima pa su poluvreme dočekali sa tri gola razlike u svoju korist.

Petrovaradin je u samoj završnici uspeo da izjednači dva minuta pre kraja utakmice pa je podela bodova njima najviše i odgovarala.

Ekipi Srema ostaje samo da žale što u završnici meča nisu uspele da sačuvaju vođstvo i tako sve bodove ponesu sa sobom.

Ovo je tek početak lige tako da će biti još mnogo dobrih utakmica i vremena za dokazivanje Sremica koje su sa nekoliko pojačanja koje su dovele u svoje redove, rešeni da se u ovoj sezoni bore za sam vrh na tabeli.

Petrovaradin u sastavu: Bačkalić Jelena, Zohan Anabela-2, Đulinac Vanja-1, Cvijović Anastazija, Dinić Dijana-1, Maksimović Doroteja, Zečević Aleksandra. Mikušak Nikoleta-1, Ćazić Jovana-4, Pavlović Marija, Radić Nevena-2, Arsenijević Jelena-3, Građin Verica, Ivanovski Anđela-5, Ivanovski Mila, Samardžić Milica-1.

Trener – Topić Predrag.

Srem u sastavu: Čolović Dragana, Petrović Ivana, Klenkovski Anja-7, Miljković Mila, Bulatović Nikolina-2, Komnenović Tijana-2, Mijailović Andrea-1, Knežev Iva, Blažić Jovana, Vasiljević Jana, Ćetković Nataša-5, Šerfezi Marija, Radulović Nataša-3, Guteš Anja.

Treneri – Dušan Drča i Kojović Saša.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Ivanovski Anđela iz ekipe Petrovaradin.

Podeli.

Ostavite komentar

2 + 4 =