SPREČEN POKUŠAJ KRAĐE: Kradljivac iz marketa “Idea” u Rumi uzeo 80 pakovanja kafe

0

Lopov koji je trčao prema automobilu sa ukradenom kafom iz marketa “Idea” u Glavnoj ulici u centru Rume, ni slutio nije da će ga sačekati i uhvatiti policajac koji se tu slučajno zatekao, van službene dužnosti.

Kradljivac, misleći da će posle saslušanja u Policijskoj stanici biti pušten, predat je u Policijskoj upravi Beograd, zbog raspisane poternice za njim, a ukradena roba je vraćena.

Osumnjičeni muškarac, koji je od ranije poznat policiji zbog teških krađa, u ponedeljak oko 17 časova, ušao je u market “Idea” i uzeo nekoliko pakovanja kafe, iako ga je prodavačica odmah opazila i počela da trči za njim, kradljivac je bio brži.

Tek kada je osumnjičeni stigao do zgrade Pošte, gde ga je čekao putnički automobil “lada”, zajedno sa vozačem, policajac koji nije bio na dužnosti, uz pomoć još jednog prolaznika, sprečili su kradljivce da pobegnu.

Kada je stigla policijska patrola u vozilu je pronađeno ukupno 80 pakovanja kafe, pretežno težine 200 grama.

Protiv vozača, koji se sumnjiči za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, podneta je krivična prijava, dok je glavni osumnjičeni predat beogradskoj policiji, zbog poternice koju su raspisali za njim.

Podeli.

Ostavite komentar

3 × 5 =